HEFRA
MEUBELSTOFFEERDERIJ
Mijn account | Hoe te bestellen
Nog geen klant? Particulier | Bedrijf
Winkelmandje
artikelen € 0.00 + verzendkosten
Wat klanten over ons schrijven

Lees hier de beoordelingen die onze klanten hebben geschreven.

SC van der Pluijm uit Berlicum (NB) schreef op 28-12-2014
"Nette service, ook als er eens iets niet vlekkeloos verloopt. We hadden stof besteld waarvan de stofstaal toch wat afweek van de geleverde stof. Dit is keurig opgelost: na terugsturen van het staaltje hadden we binnen enkele dagen stof in huis met de passende tint, inclusief bijpassende knopen. Goede kwaliteit textiel voor een zeer nette prijs. Kortom, wij zijn dik tevreden! "

R.W. Trommel uit ZOETERMEER schreef op 21-12-2014
"Bankveren besteld, werden snel geleverd het geheel was allemaal goed verpakt kortom een tevreden klant erbij."

Levi Engels uit Kapellen schreef op 23-07-2014
"1000 meubelnagels besteld, binnen de week verzonden en aangekomen. Bedankt!"

J van Duijne uit Velserbroek schreef op 18-05-2014
"Woensdag om 21:45 uur besteld en op vrijdag morgen waren de stoelveren al in huis. Hartelijk dank voor de snelle levering. De stoelen zitten weer heerlijk."

Gerard VEYS uit OUDENAARDE schreef op 03-03-2014
"Hartelijk bedankt voor uw vlugge levering. Ik ben zeeer tevreden."

M.Hin uit Wervershoof schreef op 27-01-2014
"Ik ben erg tevreden over de door mij gekochte stof en de snelle levering. Ik zal deze webshop zeker aanbevelen bij anderen."

j marijnissen uit chaam schreef op 25-01-2014
"wij zijn erg tevreden over de goede service van uw bedrijf. 1e - een geweldig professionele website 2e - binnen één dag de bestelling in huis 3e - tevoren keurig aangekondigd wanneer je het kan verwachten 4e - voor weinig geld, goede spullen nogmaals bedankt!!"

C.J. Janssen uit Elst schreef op 10-12-2013
"Prima site. Kleur van de stof kwam heel goed overeen met de afbeelding op de site. Vlotte bezorging en correcte afhandeling. Meer stof ontvangen dan we besteld hadden! Kortom: deze zaak is een aanrader. Carel Janssen, Elst."

C M Postma uit Andijk schreef op 24-09-2013
"Gister een bestelling gedaan en vanochtend al in huis! Super snel! bedankt!"

Denise De Zwart uit Hengelo schreef op 07-09-2013
"Fantastische service: Ik had een bestelling gedaan voor stoffeer materiaal en kwam vervolgens net wat draad tekort. Gratis werd mij een extra stuk opgestuurd. Heel klantgericht! Bedankt voor de goede service. Hartelijke groet, Denise de Zwart "



Schrijf een review!

Deel ook uw mening over ons bedrijf.

Uw naam

Woonplaats

Uw bericht


Veilig betalen
Uw fournituren gemakkelijk te bestellen, veilig te betalen via iDeal.
Uw gestoffeerde meubels betalen met uw pinpas.

Klanten reviews
Hans uit Emmeloord
schreef op 28-08-2008
We hebben de stof keurig ontvangen, wat gaan jullie zorgvuldig met de spullen om, complimenten hoor, wanneer mijn bankje klaar is zal ik een foto mailen, Groet Hans
Alle reviews lezen




Netwerk status
Geen mededelingen
Status pagina






Contact Feedback
Privacy Policy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Vaak gestelde vragen
Copyright © 2006-2015 Hefra Meubelstoffeerderij V.O.F. - Zuid-Holland - Bodegraven