HEFRA
MEUBELSTOFFEERDERIJ
Mijn account | Hoe te bestellen
Nog geen klant? Particulier | Bedrijf
Winkelmandje
artikelen € 0.00 + verzendkosten
Wat klanten over ons schrijven

Lees hier de beoordelingen die onze klanten hebben geschreven.

Levi Engels uit Kapellen schreef op 23-07-2014
"1000 meubelnagels besteld, binnen de week verzonden en aangekomen. Bedankt!"

J van Duijne uit Velserbroek schreef op 18-05-2014
"Woensdag om 21:45 uur besteld en op vrijdag morgen waren de stoelveren al in huis. Hartelijk dank voor de snelle levering. De stoelen zitten weer heerlijk."

Gerard VEYS uit OUDENAARDE schreef op 03-03-2014
"Hartelijk bedankt voor uw vlugge levering. Ik ben zeeer tevreden."

M.Hin uit Wervershoof schreef op 27-01-2014
"Ik ben erg tevreden over de door mij gekochte stof en de snelle levering. Ik zal deze webshop zeker aanbevelen bij anderen."

j marijnissen uit chaam schreef op 25-01-2014
"wij zijn erg tevreden over de goede service van uw bedrijf. 1e - een geweldig professionele website 2e - binnen één dag de bestelling in huis 3e - tevoren keurig aangekondigd wanneer je het kan verwachten 4e - voor weinig geld, goede spullen nogmaals bedankt!!"

C.J. Janssen uit Elst schreef op 10-12-2013
"Prima site. Kleur van de stof kwam heel goed overeen met de afbeelding op de site. Vlotte bezorging en correcte afhandeling. Meer stof ontvangen dan we besteld hadden! Kortom: deze zaak is een aanrader. Carel Janssen, Elst."

C M Postma uit Andijk schreef op 24-09-2013
"Gister een bestelling gedaan en vanochtend al in huis! Super snel! bedankt!"

Denise De Zwart uit Hengelo schreef op 07-09-2013
"Fantastische service: Ik had een bestelling gedaan voor stoffeer materiaal en kwam vervolgens net wat draad tekort. Gratis werd mij een extra stuk opgestuurd. Heel klantgericht! Bedankt voor de goede service. Hartelijke groet, Denise de Zwart "

José uit Leiden schreef op 31-08-2013
"Een mooie kwaliteit stof voor een hele mooie prijs. Bovendien de bestelling met een paar dagen in huis. Zeer tevreden!"

Rob uit Beek schreef op 28-06-2013
"2x kort na elkaar gebruik gemaakt van uw services uit de webshop. Beide malen pima en snel afgehandeld !"



Schrijf een review!

Deel ook uw mening over ons bedrijf.

Uw naam

Woonplaats

Uw bericht


Veilig betalen
Uw fournituren gemakkelijk te bestellen, veilig te betalen via iDeal.
Uw gestoffeerde meubels betalen met uw pinpas.

Klanten reviews
gjl postma uit Zoetermeer
schreef op 22-01-2013
Hadden nieuwe bekleding voor de kussens van onze stacaravan nodig. Hebben ons op internet georienteerd en kwamen bij Hefra uit. Alle kussens meteen meegenomen en binnen 14 dagen klaar. Keurig werk geleverd tegen een mooie prijs! Complimenten
Alle reviews lezen




Netwerk status
Service onderbreking
Status pagina






Contact Feedback
Privacy Policy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Vaak gestelde vragen
Copyright © 2006-2014 Hefra Meubelstoffeerderij V.O.F. - Zuid-Holland - Bodegraven